++381 65 33 23 959 info@letsgo.rs

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
Polasci 12.02.2018. I 24.04.2019.
Kompletan program :
725 €
organizacioni troškovi, svi transferi i smeštaji po programu
15 dana
+
Avio prevoz
Beograd-Manila-Beograd   640€
cene avio karti su podložne promeni
Kupovinom avio karte obezbeđujete svoje mesto u grupi
total
1365 €
Opis

Evo jednog Let’sGo! izazova za prave ljubitelje dalekih, tropskih, egzotičnih, fantastičnih i nesvakidašnjih destinacija. Filipini će zaseniti sva Vaša dosadašnja iskustva i prevazići sva očekivanja. Ovo je zemlja prepuna iznenađenja i pravi dragulj na svetskoj turističkoj mapi. Uprkos svojoj atraktivnosti  na Filipinima nećemo naići na  horde turista i svaki trenutak proveden na nekom od filipinskih ostrva će biti jedinstven, poseban i neponovljiv. 

Let’sGo! avantura po Filipinima kreće upravo iz glavnog grada Manile koja se nalazi na najvećem filipinskom ostrvu Luzonu. Ovo je pravi megalopolis,  nepregledan, užurban i živahan, jedan od najnaseljenijih gradova sveta. Manila ima posebnu arhitekturu,trgove, crkve, utvrđenja i druge kolonijalne zgrade kao nasleđe i posledicu tri veka duge španske vladavine. Upravo zbog ovog neobičnog spoja Azije i Evrope na Filipinima se razvila posebna kultura kakva se nigde na drugom mestu ne može doživeti. Grad je prepun kontrasta, od siromašnih kvartova bez elementarnih uslova za život do super urbanih delova sa najmodernijim zgradama i besprekorno uredjenim avenijama i šetalištima.  Sliku o ovom neverovatnom gradu upotpunjuju njegovi nasmejani i optimistični stanovnici, brojni festival i druga kulturna dešavanja ali i buran noćni život prestonice.  

Iz urbane džungle se selimo  na drugo po veličino filipinsko ostrvo Palawan. Ovo ostrvo, koje obiluje velikim brojem predivnih peščanih plaža i neverovatnom količinom koralnih grebena, smešteno je u Južnom kineskom moru i ima preko 2000 kilometara obala. Fantastična kombinacija flore i faune, ovde se nalazi preko 800 biljnih vrsta i oko 300 životinjskih vrsta, bogat podvodni svet ,prirodni fenomeni, netaknuta priroda, kao i predivni pejzaži, čine ovu regiju jednom od najatraktivnijim na Filipinima. Na obalama Palawana možemo videti veliki broj ugroženih i zaštićenih vrsta poput retkih paunova, male pande ili ljuškastog mravojeda. Sve ovo pomenuto, u kombinaciji sa gustom vegetacijom  ostrvu daje čar pravog tropskog vrta. U blizini glavnog grada ostrva, Puerto Princese, posetićemo istoimeni nacionalni park koji je pod zaštitom UNESCO-a. Ovde se nalazi jedna od najdužih podzemnih reka na svetu i ceo park izgleda čarobno, a od nedavno je zvanično uvršten na listu Novih svetskih čuda. U nastavku Let’sGo! avanture odlazimo severnije u gradić El Nido. Sve lepote mora, morskih pejzaža, plaža, laguna, uvala… koje mogu da se zamisle ovde su nemerljivo izraženije. Malim katamaranima obilazimo najneverovatnija mesta, plivamo u kristalno čistoj vodi, pravimo roštilj od sveže ribe na pustim plažama i sladimo se kokosovim orahom i bananama koje smo sami ubrali. Nesvakidašnja iskustva na nestvarno lepim mestima – opšti utisak : neprocenjivo! U hodu istražujemo i unutrašnjost ostrva, svraćamo u mala ribarska sela, družimo se sa lokalnim stanovnicima, upoznajemo se sa njihovom kulturom, običajima, kuhinjom… I onda, kada se dovoljno umorimo i pomislimo da smo otkrili i videli svu lepotu Filipina , sledi još jedno ostrvo koje će nam svima zauvek ostati u sećanju!

U filipinskoj provinciji Aklan, nedaleko od urbanog i prenaseljenog ostrva Paney, nalazi se maleno ostrvo Boracay. Upravo ovo ostrvo je naša poslednja stanica na ovom putovanju i tu ćemo provesto vreme predviđeno za pravi odmor i relaksaciju. Uprkos tome što se radi o ostrvu koje je dugo tek nešto preko 5 km, a u središnjem delu široko tek par stotina metara ovo je ozbiljan turistički centar koji svake godine privlači sve veći broj posetioca. Vreme provedeno na Boracayu putnici najradije upoređuju sa rajskim vrtom. Ovo ostrvo i jeste pravi egzotični raj i celokupna atmosfera koja vlada na ostrvu je takva da niko ne može ostati ravnodušan. Bilo gde da se nadjemo na ostrvu za samo nekoliko trenutaka možemo doći do plaže. Na istoku fenomenalna plaža Bulabog sa idealnim uslovima za mnogobrojne sportove na vodi, na severnim i juznim delovima ostrva puno malih plaža i uvala koje se nalaze tik uz mnogobrojne koralne grebene u tirkiznoj vodi.  Sa zapadne strane je skoro 4km duga plaža White Beach po kojoj je ovo ostrvo i postalo poznato. Više puta proglašavana za najlepšu plažu planete. Nepregledno prostranstvo sa najfinijim belim peskom, prošarano kokos palmama. Veliki broj barova i restorana odaje utisak da ovo mesto nikada ne spava i svaki trenutak je užitak. Beach barovi nude najrazličitije koktele po veoma popularnim cenama, uživaćemo i u fantastičnim masažama, ukusima najneverovatnijeg tropskog voća i morskih plodova, najlepšim zalascima sunca ikada igde viđenim, noću ćemo plesati na plaži uz zvuke talasa i zvuke domorodačkih udaraljki, krstariti oko ostrva malim jederenjacima ili istraživati unutrašnjost ostrva…

Ovo putovanje pomera granice i pomera standarde… posle Filipina, za Vas će mnoge poznate svetske destinacije ostati u senci ove neverovatne zemlje sastavljene od još neverovatnijih 7107 ostrva. Let’sGo! tim ti pruža ruke – pronađi svoje mesto ispod filipinskog sunca !

Let’sGo! – OSETI MAGIJU PUTOVANJA

Imate pitanja?

Pišite nam ili nas pozovite. Biće nam drago da pomognemo.

info@letsgo.rs

+381 65 33 23 959

Polazak sa

Aerodrom “Nikola Tesla”, Beograd

Vreme polaska

12.02.2018. I 24.04.2019. godine, 2 sata pre leta

U cenu programa je uključeno

 • Avio prevoz: Beograd – Manila – Beograd
 • 2 noćenja u Manili
 • Avio prevoz: Manila – Puerto Princes (Palawan) - Manila
 • 2 noćenja u Puerto Princesi
 • 3 noćenja u El Nidu
 • Avio prevoz: Manila – Kalibo (Boracay) - Manila
 • 5 noćenja na Boracayu
 • svi transferi od i do hotela
 • svi transfer u lokalnom saobraćaju koji prate program putovanja
 • u većini smeštaja je uključen doručak

U cenu programa nije uključeno

 • Vize
 • Hrana
 • fakultativni izleti i ulaznice, lokalne takse
 • transfer do momenta sastanka sa grupom i nakon rastanka od grupe

Neizbežni troškovi

 • Filipinska SINGLE ENTRY viza 60 USD
 • Na Filipinima se često menja zakon o ulaznim/izlaznim i boravišnim taksama pa je moguće da se nekada na aerodrumima, u lukama ili na prolasku kroz Nacionalne parkove naplaćuju uglavnom simbolični iznosi ali kako se radi o promenljivoj praksi ovo nije uključeno u kalkulisanu cenu aranžmana i svaki putnik plaća za sebe.

Informativni troškovi

 • obrok u prosečnom restoranu 5-10€, ulična hrana 1-3€, piće u restoranima 1-3€
 • izleti na Palawanu celodnevni sa uračunatom hranom 30 USD
Plan i program

Dan 1Polazak iz Beograda

Okupljanje grupe na aerodromu “Nikola Tesla”, podela putne dokumentacije od strane pratioca grupe i prijava na let za Manilu. Let redovnom linijom odabrane avio kompanije sa presedanjem. (Putnike koji odaberu da putuju iz zemalja u okruženu će sačekati Let’sGo! vodič na aerodromu u Manili)

Dan 2Manila

Stižemo u Manilu. Jedan od najgušće najnaseljenih gradova na svetu. Odmah se stapamo sa urbanom džunglom. Užurbano se upućujemo u naš smeštaj. Ostatak dana provodimo razgledajući znamenitoste filipinske prestonice. Grad pun kontrasta, nepregledne kombinacije starog i novog, grad prepun iznenadjenja. Stara kineska četvrt, impozantne katedrale, utvrđenja, trgovi, parkovi, oblakoderi, moderni noćni klubovi i šoping centri… Kada nam ponestane energije povratak u hotel i odmor pred nastavak putovanja. Noćenje.

Dan 3Palawan, Puerto Princes

Posle doručka transfer do aerodroma i let za glavni grad ostrva Palawan, Puerto Princesu. Po dolasku sledi transfer do hotela i obilazak grada. Lepo uređen gradić sa puno zelenila, idealan za početnu tačku Let’s Go! avanture. Imamo dovoljno vremena da posetimo neku od obližnjih plaža, otkrivamo fantastične ukuse kod uličnih prodavaca hrane. Veče provodimo u živopisnim barovima u društvu gostoljubivih domićana.

Dan 4El Nido

U jutarnjim satima napuštamo Puerto Princesu i organizovanim prevozom polazimo ka severu ostrva. Prolazimo kroz centralne delove Palawana okruženi tropskom vegetacijom i pejzažima koji oduzimaju dah. Nakon 6 sati vožnje sa kraćim pauzama stižemo u El Nido. Ovaj grad je polazna tačka za obilazak najfascinantnijih delova Palawana. Po dalsku se smeštamo u hotel, upoznajemo grad, relaksiramo od puta i sa nestrpljenjem čekamo možda i najuzbudljiviji deo Let’s Go! avanture – Island Hopping !

Dan 5 - 7Bacuit

Dani pred nama spadaju u one koje pamtimo celog života. Iznajmljijemo komforan brodić i krećemo u istraživanje malog arhipelaga Bacuit , grupe ostrva sa strmim kraškim stenama neopisive lepote. Slede ostrva Miniloc, Shimizu, Commando… zaustavljamo se na prelepim pustim plažama sa najfinijim belim peskom, plivamo u kristalno čistoj vodi u društvo raznobojnih tropskih ribica, obilazimo i razgledamo svetski poznate egzotične lokacije: Malu, Veliku i Tajnu lagunu uključujući dugačak tunel Dilumakada koji vodi do podvodne pećine i još puno, puno toga… Ljubazna posada broda nam sprema ukusne obroke od sveže ulovljene ribe i morskih plodova, zaslađujemo se tropskim voćem i pravimo fotografije od kojih zastaje dah. Neprocenjivo iskustvo.
Za putnike koji žele malo manje dinamike i malo više pasivnog odmora organizovaćemo odlazak na neku od čarobnih plaža u okolini El Nida gde mogu pijuckati koktele u hladu kokosovih palmi, uživati u masaži, plivanju ili šetnji.

Dan 7Puerto Princes

Nakon doručka napuštamo El Nido , organizovanim prevozom se vraćamo u Puerto Princesu. Sa kraćim usputnim pauzama na naše odredište stižemo u kasnim popodnevnim časovima. Smeštamo se u hotel. Slobodno vreme za razgledanje grada, kupovinu suvenira ili večeru u nekom od mnogobrojnih lokalnih restorana.

Dan 8Boracay

Buđenje i pakovanje. Napuštamo Palawan prepuni utisaka.Transfer do aerodroma i let za Boracay (Kalibo) preko Manile. U popodnevnim satima slećemo u Kalibo, prebacujemo se brodićem na susedni Boracay. Sledi transfer do izabranog hotela i uživanje može da počne.

Dan 9 - 13Boracay

Od prvog trenutka na Boracay-u postajemo svesni činjenice da se nalazimo na jednom od najlepših ostva na svetu. Pacifički tropski raj, kako ga još nazivaju, je najpoznatiji po svojim neverovatnim plažama. Najpoznatija White Beach važi za jednu od najlepših na planeti, prekrivena sitnim belim peskom i kokosovim palmama i duga preko 3 kilometra. Možda manje poznata ali ništa manje atraktivna Pukka Beach, Bulabog , Balinghay, itd…Bilo koju plažu da odberete nećete pogrešiti. Opustite se i uživajte! Neopisiva je energija koja vlada ovim mestom, slike koje nas okružuju neprekidno izmamljuju uzdahe. Tropska vegetacija, tirkizna boja mora, beli pesak, koralni sprudovi, skrivene pećine, dobroćudni i nasmejani meštani čine ovo mesto tako posebnim. Ovo ostrvo pleni svojom jednostavnošću. Ovde nam se pruža mogućnost da probamo najneverovatnije specijalitete spravljene od ribe i morskih plodova. Gastronomska ponuda je impozantna i zastupljene su gotovo sve svetske kuhinje. Zalazak sunca na White Beach je nešto što se ne propušta , a odmah nakon zalaska, plaža postaje veliki restoran na otvorenom gde se može po veoma pristupačnim cenam večerati i uživati u hrani uz zvuke talasa. Kada noć odmakne plaža se pretvara veliki podijum za igru, pale se baklje, kroz noć se mešaju zvuci talasa i ujednačenog muzičkog ritma, svuda naokolo su siluete tela koja se njišu u ritmu muzike. Društvo sakupljeno iz celog sveta sa samo jednim ciljem da se dobro zabave i zajedno dočekaju zoru. Poslednjih dana boravka na ovom rajskom ostrvu organizovaćemo vožnju katamaranom oko celog ostva, a tokom našeg boravka na ostrvu u ponudi su brojne aktivnosti: diving, kyting, jedrenje, škola yoge, kurs pravljenja nakita od prirodnih materijala, škola kuvanja, itd . Sve je podređeno odmoru i uživanju, na Vama je da izaberete način i dinamiku.

Dan 13Manila

U jutarnjim časovima napuštamo smeštaj. Transfer do aerodroma u Kalibu i let za Manilu. Sledi transfer do hotela u Manili. Slobodno vreme. Predlažemo vam odlazak do šoping mola Azija

Dan 14Manila

Posle doručka se odjavljujemo iz hotela. Slobodno vreme za kupovinu suvenira, uživanju u raznim ukusima filipinske kuhinje. U dogovreno vreme transfer do aerodroma i let za Beograd.

Dan 15Povratak za Beograd

Kraj nezaboravne avanture i povratak u Beograd.

Mapa
Galerija
Napomene
Opšte napomene:
 • Organizator putovanja je „Udruženje ljubitelja putovanja Let’s Go” (u daljem tekstu: Let’s Go )
 • Svi putnici na Let’s Go putovanjima su članovi udruženja.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu.
 • Organizator putovanja je neprofitabilna organizacija.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne procenjuje ispravnost putnih i drugih isprava.
 • Organizator putovanja ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja sa Opštim uslovima putovanja Let’s Go -a.
 • Putnik je dužan da dva dana pred put provere tačno vreme i mesto polaska grupe.
 • Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • U prevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca grupe u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na povraćaj novca.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika lokalnih operatera ili pratioca grupe na putovanju.
 • Let’s Go određuje raspored sedenja, mesto polaska, mesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, putnik sam kupuje karte uz pomoć Let’s Go tima , u slučaju odustajanja od putovanja za povraćaj novca važe uslovi avio kompanija.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i Let’s Go ne može da utiče na okolnosti koje su van dometa udruženja.
 • Cene low cost aranžmana podložne su promenama.
 • Let’s Go ne snosi odgovornost za štetu nastalu usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane lokalnih operatera, podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Let’s Go zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće.
 • Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smeštajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
 • Ukoliko neki putnik sam odluči da promeni deo plana i programa puta, Let’s Go nema obavezu da tom putniku obezbedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smeštaj/drugačija noćenja u smeštajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
 • Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.

 

 Napomene u vezi sa smeštajem:
 • Let’s Go pratilac grupe, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost,  trudimo se da izađemo u susret željama putnika.
 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)
 • Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta.
 • Smeštajni kapaciteti vrše smeštaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Let’s Go  nije uvek u mogućnosti da putnicima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski ležaj), kao ni spratnost u samom smeštaju. Putnik je prihvatanjem programa putovanja saglasan sa tom činjenicom i uslovima smeštaja bez prava na žalbu.

 

Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja.
 • Termini i cene fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Let’s Go nije u mogućnosti da utiče na samu realizaciju izleta.
 • Fakultativne izlete često vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije.

 

Napomene u vezi sa vizama:
 • Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
 • Pojedine ambasade zahtevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
 • Putnici koji žele besplatnu pomoć Let’s Go  tima oko pribavljanja viza dužni su da dokumenta za viziranje dostave u dogovorenom roku, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje.
 • Let’s Go ne garantuje dobijanje vize i ne utvrđuje validnost dokumenata.
 • U slučaju nedobijanja vize Let’s Go ne snosi odgovornost.