++381 65 33 23 959 info@letsgo.rs

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
Polazak 02.04.2019.
Cena aranžmana :
685 €
organizacioni troškovi, svi transferi i smeštaji po programu
16 dana
+
Avio prevoz
Sofija–Cancun–Sofija 795€
cene avio karti su podložne promeni
Kupovina avio karti je prvi i jedini korak kojim obezbeđujete svoje mesto u grupi
total
1480 €
Opis

Let’s Go ! Meksička avantura za istinske hedoniste. Putovanje koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ovo je najlepši deo karipske obale… nepregledne peščane plaže, tropska vegetacija, drevni mayanski gradovi, magično plavetnilo Kariba, plažni barovi sa tropskim koktelima… Istražujemo poluostrvo Jukatan koje se nalazi na jugu najveće centralno-američke države. Tokom trajanja našeg putovanja smenjivaće se drevno i moderno, divlje i urbano, buka i tišina. Odmah po dolasku u Cancun, najveći grad ove regije i čuveni turistički centar, užurbano se premeštamo na majušno, susedno ostrvo Isla Mujeras. Sušta suprotnost bučnom i urbanom Cancunu, ovo ostrvo je pravi raj za mnogobrojne turiste iz svih krajeva sveta. Ovde vlada potpuna harmonija i mir, akomuliramo pozitivnu energiju, izležavamo se na toplom pesku, vozimo bicikle uzanim ulicama, relaksiramo se i spremamo za dinamičan nastavak neše Let’s Go! avanture.
Nakon četiri dana provedenih na ostrvu Isla Mujeras selimo se na južni deo Maya Riviere i smeštamo se u gradiću Tulum. Ovo će biti naša baza u narednim danima. Odmah pored naselja Tulum se nalazi i istoimeni drevni Mayanski grad ispod koga se prostire jedna od najlepših plaža sveta. Između Cancuna i Tuluma su brojna popularna turistička mesta koja ćemo obilaziti za vreme našeg boravka u Tulumu ali to nije sve jer u neposrednoj blizini ovog gradića se nalazi još jedan mayanski grad – Coba. Na putu ka ovom lokalitetu obilazimo i mnogobrojne senote – pećine sa podzemnim izvorima i bazenima. Svakako, najpoznatiji i najimpozantniji mayanski grad koji ćemo videti je Chicen Itza. Na ovom lokalitetu se nalazi i najimpresivnija piramida boga Kukulkana koja se nalazi na najvišoj lestvici planetarne kulturne baštine i pod zaštitom je UNESCO-a. Na povratku svraćamo u Valladolid, grad u kome je vreme stalo. Imamo priliku da osetimo duh moćne španske imperije. Kolonijalna arhitektura, romantični trgovi, fontane i katedrale, živopisni prizori iz svakodnevnog života…
Do kraja naše Let’s Go! avanture će ostati dovoljno vremena da se ovo putovanje zauvek ureže u vaše sećanje… upoznaćemo zaostavštinu drevnih Maya duboko u džunglama Jukatana, plivaćemo u kristalnoj vodi podzemnih pećina, roniti i snorkati na fascinantnim koralnim grebenima, plivati sa delfinima u plavetnilu karipskog mora, izležavati se na belom pesku beskrajno dugih plaža, dočekivati svitanja u plažnim barovima i noćnim klubovima uz mohito i tekilu… Ne smemo zaboraviti i neponovljive ukuse meksičke kuhinje koje će nam spremati nasmejani domaćini…
Ovo je putovanje koje oplemenjuje , očarava i zavodi… OSETI MAGIJU PUTOVANJA !
LET’S GO !

Imate pitanja?

Pišite nam ili nas pozovite. Biće nam drago da pomognemo.

info@letsgo.rs

+381 65 33 23 959

Polazak sa

Sofia Airport, Sofija

Vreme polaska

02.04.2019.

U cenu programa je uključeno

 • transfer: Beograd – Sofija – Beograd
 • transfer: Aerodrum Cancun – fery terminal
 • fery: Cancun – Isla Mujeras – Cancun
 • 4 noćenja na Isla Mujeras
 • Transfer: Cancun – Tulum
 • 9 noćenja u Tulum
 • Transfer: Tulum Aerodrom Cancun

U cenu programa nije uključeno

 • troškovi pribavljanja vize
 • hrana
 • putno osiguranje
 • fakultativni izleti, ulaznice, napojnice
Plan i program

Dan 1Polazak iz Beograda

Okupljanje grupe u Beogradu na dogovorenom mestu i transfer do aerodroma u Sofiji. Let iz Sofije do Pariza i nastavak ka krajnjoj destinaciji letom iz Pariza do Cancuna.

Dan 2Sofija – Pariz - Cancun

Stižemo na prelepu karipsku obalu. Nakon obavljanja carinskih formalnosti na aerodromu u Cancunu naša grupa se prebacuje u jednu od mnogobrojnih luka ovog poznatog turističkog centra. Ukrcavamo se na fery i posle samo 30 minuta plovidbe možemo da zakoračimo u raj. Transfer do hotela i smeštanje.

Dan 3 - 6Isla Mujeras

Maleno ostrvo Isla Mujeras je jedan od bisera karipske obale. Ostrvo je poznato stecište mladih ljudi iz čitavog sveta i upravo zbog toga ovde vlada jedna posebna razdragana atmosfera ali istovremeno se na svakom koraku oseća mir i spokoj jednog ovakvog mesta. Ostrvo pruža mogućnost za mnogobrojne sportske aktivnosti, vožnju biciklom, šetnju… Duge plaže su prekrivene brašnastim belim peskom, a dobro poznati latino zvuci dopiru iz mnogobrojnih plažnih barova. Česte su i popularne žurke na plaži koje počinju u sumrak i traju do ranih jutarnjih sati. Ovde odmaramo i zabavljamo se 4 dana… sakupljamo energiju za nastavak putovanja i uživamo i svakom trenutku u ovoj rajskoj bašti.

Dan 6Isla Mujeras-Cancun-Tulum

U jutarnjim satima se odjavljujemo iz smeštaja i napuštamo Isla Mujeras. Prelazimo na kopno i iz Cancuna nastavljamo ka jugu. Nakon dvočasovne vožnje stižemo u Tulum. Smeštamo se u sobe i ostatak dana koristimo da upoznamo ovaj gradić. Upijamo vibracije Kariba, uživamo u lokalnim gastronomskim specijalitetima i družimo se sa veselim lokalcima.

Dan 7 - 14Tulum

Dane koji su pred nama ćemo koristiti na najrazličitije načine u skladu sa željama i potrebama svakog pojedinca. Imaćemo pregršt vremena za odmor i uživanje na prelepim plažama. Obilazićemo mesta duž Riviere Maya, snorkaćemo i roniti na nastvarnim koralnim grebenima , u Acumalu ćemo plivati sa džinovskim kornjačama i ražama, u Playi del Carmen provesti nezaboravne trenutke.

Nacionalni park Sian Ka’an pruža mogućnost razgledanja mnogobrojnih vrsta životinja, ptica i riba u svom prirodnom staništu ali i nezaboravno plivanje sa delfinima. U samom gradu Tulum se nalaze ostaci jedinog Mayanskog grada sazidanog na samoj obali mora, kada budemo obilazili ovaj lokalitet provešćemo ostatak dana na jednoj od najlepših plaži sveta koja se nalazi neposredno ispod ruina drevnog Tuluma.Neverovatna boja mora, predivni beli pesak i bujna tropska vegetacija… prizori sa kojima se ovde srećemo ostaju u sećanju celoga života.

Za ljubitelje drevnih civilizacija u neposrednoj blizini Tuluma je i grad Coba koji se nalazi u sred guste šume, a ono što ne smemo propustiti je obilazak Chitcen Itze, najpoznatijeg mayanskog lokaliteta zaštićenog od strane UNESCO-a. Na pomenutom lokalitetu se nalaze brojne gradjevine koje svedoče o neverovatnoj civilizaciji i neshvatljivim dostignućima i veštinama kojima se Maye vladale. Najpoznatiji spomenik ovog drevnog naroda je piramida posvećena Bogu Kukulkanu. I to nije sve, poluostrvo Jukatan je bogato još jednim prirodnim fenomenom. U pitanju su Cenotes, brojne pećine sa podzemnim izvorima vode. Ovde je priroda pokazala svoje kreativno lice i u ovim pećinama možemo uzivati ne samo u njihovoj lepoti već i u plivanju u magicnim bazenima sa kristalno čistom vodom.

Upoznaćemo se sa trdicijom i običajima lokalnog stanovništva, kupovati njihove rukotvorine, uzivati u specijalitetima poput tacosa, fahitasa, enčilada, raznih salsa soseva… Ispijaćemo mojito i druge egzotične koktele ali tu je i Corona i Sol za ljubitelje piva. Lokalne tržnice su prepune jeftinog tropskog voća a ljubitelji plesa će moći da usavrše svoje veštine na žurkama koje se svakodnevno održavaju na plažama i trgovima…

Dan 15Tulum - Cancun

Pakovanje, odjavljivanje i pozdrav sa Karibima… transfer do aerodroma u Cancunu i let do Brisela.

Dan 16Sofija - Beograd

Po dolasku u Pariz konekcija za let do Sofije. Iz Sofije organizovan transfer grupe do Beograda.

Mapa

Galerija
Napomene
Opšte napomene:
 • Organizator putovanja je „Udruženje ljubitelja putovanja Let’s Go” (u daljem tekstu: Let’s Go )
 • Svi putnici na Let’s Go putovanjima su članovi udruženja.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu.
 • Organizator putovanja je neprofitabilna organizacija.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne procenjuje ispravnost putnih i drugih isprava.
 • Organizator putovanja ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja sa Opštim uslovima putovanja Let’s Go -a.
 • Putnik je dužan da dva dana pred put provere tačno vreme i mesto polaska grupe.
 • Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • U prevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca grupe u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na povraćaj novca.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika lokalnih operatera ili pratioca grupe na putovanju.
 • Let’s Go određuje raspored sedenja, mesto polaska, mesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, putnik sam kupuje karte uz pomoć Let’s Go tima , u slučaju odustajanja od putovanja za povraćaj novca važe uslovi avio kompanija.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i Let’s Go ne može da utiče na okolnosti koje su van dometa udruženja.
 • Cene low cost aranžmana podložne su promenama.
 • Let’s Go ne snosi odgovornost za štetu nastalu usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane lokalnih operatera, podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Let’s Go zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće.
 • Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smeštajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
 • Ukoliko neki putnik sam odluči da promeni deo plana i programa puta, Let’s Go nema obavezu da tom putniku obezbedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smeštaj/drugačija noćenja u smeštajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
 • Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.

 

 Napomene u vezi sa smeštajem:
 • Let’s Go pratilac grupe, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost,  trudimo se da izađemo u susret željama putnika.
 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)
 • Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta.
 • Smeštajni kapaciteti vrše smeštaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Let’s Go  nije uvek u mogućnosti da putnicima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski ležaj), kao ni spratnost u samom smeštaju. Putnik je prihvatanjem programa putovanja saglasan sa tom činjenicom i uslovima smeštaja bez prava na žalbu.

 

Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja.
 • Termini i cene fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Let’s Go nije u mogućnosti da utiče na samu realizaciju izleta.
 • Fakultativne izlete često vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije.

 

Napomene u vezi sa vizama:
 • Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
 • Pojedine ambasade zahtevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
 • Putnici koji žele besplatnu pomoć Let’s Go  tima oko pribavljanja viza dužni su da dokumenta za viziranje dostave u dogovorenom roku, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje.
 • Let’s Go ne garantuje dobijanje vize i ne utvrđuje validnost dokumenata.
 • U slučaju nedobijanja vize Let’s Go ne snosi odgovornost.