++381 65 33 23 959 info@letsgo.rs

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

O nama

Društvo putnika Let’sGo! je organizacija koja ima za cilj organizovanje i promovisanje slobodnih putovanja na daleke, neobične  i egzotične destinacije ali i popularizaciju lokalnog i regionalnog turizma.  Bavimo se okupljanjem putnika, istraživanjem prirodnih lepota i fenomena, upoznavanjem sa drugim kulturama i običajima.  

Želimo da sarađujemo sa pojedincima i srodnim organizacijama koje dele našu viziju i filozofiju te se kroz putovanja  oslobađaju predrasuda, a neguju duh razumevanja i tolerancije pa na taj način pored ličnog prosvetljenja pokušavamo da zajedno stvorimo jedan bolji i lepši svet.

Let’sGo!  je tim entuzijasta  kojima su putovanja vremenom postala način življenja , a ponekad i smisao života.  Oko sebe okupljamo istomišljenike,  strastvene putnike i sa njima delimo naša iskustva. Mi smo tu da vam pomognemo da organizujete sopstvenu avanturu  ali i da vas povedemo na neko od naših dobro osmišljenih i organizovanih putovanja.

 

Putujemo u malim grupama  i tako  dobijamo više vremena i načina da se družimo sa lokalnim stanovništvom i da istražimo našu destinaciju do tančina. Takođe, putovanje u malim grupama odaje utisak putovanja sa prijateljima pa je doživljaj uvek lepši.  Da bi nam se priključili dovoljno je da ste otvorenog srca, znatiželjni i spremni da vidite i doživite sve što nam se nađe na putu.  Ako vas vuku daleki i nepoznati predeli i u duši ste mladi onda nije bitno da li putujete u grupi, sa partnerom ili kao solo putnik. Nisu važne ni vaše godine niti prethodna putna iskustva. Važno je da delimo istu strast ka daljinama i da se volite družiti i putovati, a naši iskusni vodiči  će vam se potpuno posvetiti i učiniti sve da svako putovanje u Let’sGo! režiji bude čarobno, neponovljivo i nezaboravno.

Pridruži nam se – Oseti magiju putovanja !!!

null